Svet-Stranek.cz
Kosmetika,vizážistika,manikúra,pedikúra..
Kosmetický salon Marilyn Monroe

Kosmetika CAPRI:Kosmetika,vizážistika,manikúra,pedikúra..

Kosmetika CAPRI

Více než péče, mládí z kozího mléka..
Kosmetické přípravky La Chèvre a Le Chaton produkuje česká společnost Kosmetika Capri podle vlastních, originálních receptur, které jsou v současné době celosvětovým unikátem. Základem těchto receptur jsou vzácné složky kozího mléka, vhodně doplněné surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty. Takto koncipované přípravky nenabízí žádná jiná kosmetická firma na světě. Náročné klinické testování navíc potvrdilo vhodnost jejich použití i pro citlivou pleť a také pro alergiky, psoriatiky a atopiky.
Pro spolupráci s touto kosmetikou jsem se rozhodla díky téměř desetileté vlastní zkušenosti s jejím používáním.

Základní produktové řady:

 

 
   Kosmetika La Chèvre  
 
  • obsahuje to nejlepší z přírodních
  • blahodárně působí na všechny typy pleti
        mléčných produktů
  • zaručuje maximální uklidnění pleti a minimální   

        alergické reakce      

     

     ÉPIDERME - dostatečně široká řada vhodná pro péči o bezproblémovou pleť od 18-ti let, kdy už je možné účinně ovlivnit dobrý stav pleti.

    ADFONTES - kosmetické prostředky s využitím prastarých, staletími osvědčených látek a současných kosmetologických technologií a poznatků.

    EMBELLIR - zajišťuje péči o krásu celého těla s využitím blahodárných účinků kozího mléka, výtažků rostlin a mořských řas.

    CLAIRISINE - kosmetická řada určená pro  věk 14+ let, napomáhá při řešení problémů s pletí, nejlépe ve spolupráci s odborníkem (lékař, kosmetička..) Účinek přípravků umocňuje zvýšený obsah účinných látek - zejména kozí syrovátky, výtažků z bylin a mořských řas. Celá řada je vhodná i pro muže.

    SYMBIO - řada přípravků s multifunkčním účinkem a obsahem čerstvých buněk ovoce a zeleniny pro intenzivní hydrataci, ochranu pleti.

     

       Kosmetika Le Chaton

  • selektivní kosmetika pro intenzivní péči o pleť
  • působí v hlubších vrstvách pokožky a zpomaluje její

        stárnutí

  • odstraňuje vrásky

     

    SENSIBILITÉ - řada určená pro citlivou až přecitlivělou pleť, včetně pleti aknózní. Nedráždivost syrovátky a tuku z kozího mléka byla klinicky prokázána.

    ARGENTÉ - exkluzivní stříbrná řada pro intenzivní péči, prevenci a ochranu mladší pleti (do 45 let) před předčasným stárnutím.

    DORÉ - intenzivní omlazující péče. Prevence pro mladší pleť, nutnost pro zralou pleť nad 45 let.

     
     
     Proč právě kozí mléko? Protože obsahuje účinné látky známé jako ceramidy, lipozomy, koenzym Q10 a AHA kyseliny, minerální látky (vápník, fosfor, hořčík a draslík) i vitaminy skupiny B a vitamin A. Ve své základní formě však není kozí mléko tak účinné, jako když se rozdělí na syrovátku, tuk a tvaroh. Pro kosmetické účely jsou vhodné především dvě složky kozího mléka, a sice syrovátka a tuk.
  • Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK