Svet-Stranek.cz
Kosmetika,vizážistika,manikúra,pedikúra..
Kosmetický salon Marilyn Monroe

Reflexní masáž chodidel (bez terapeutického účinku):Kosmetika,vizážistika,manikúra,pedikúra..

Reflexní masáž chodidel (bez terapeutického účinku)


Nově od března 2014 poskytujeme reflexní masáž chodidel bez terapeutických účinků, nejlépe po provedené pedikúře (chodidla jsou ošetřena od ztuhlých míst a zatvrdlinek a tak tělo lépe reaguje na mačkání reflexních bodů).
Reflexní masáž tak nabízí šanci, jak si jednoduchým způsobem zachovat nebo obnovit svoje zdraví. Samozřejmě nesmí to být bráno jako všelék, ale masáží reflexních zón se vytvářejí důležité základní předpoklady k prevenci většiny nemocí.
Základy reflexních masáží vycházejí ze známého poznatku, že na všech zakončeních lidského těla existují reflexní plošky, odpovídající příslušných orgánům v těle. Chodidlo představuje celé lidské tělo.
Reflexní masáž využívá tlaku a masírování reflexních zón a plošek na nohou nejen pro terapii,ale pro docela spolehlivou diagnostiku (nyní DIAGNOSTIKA REFLEXOLOGIE ke každé pedikúře ZDARMA!). Reflexní plošky jsou tvarově velmi podobné příslušnému orgánu a představují rozměry i několika centimetrů čtverečních - čili jsou dostatečně velké a dobře určitelné. Na nich je možné celkem okamžitě ověřit stav příslušného orgánu podle bolestivosti - lidé citliví a vnímaví. Upozorňuji, nejsem lékařka, ale pravidelnou reflexní masáží chodidel Vám pomohu zlepšit stav např. těchto potíží:
- astma
- chřipka
- bolest v krku
- nachlazení
- zácpa
- pálení žáhy
- osteoporóza
- ztuhlé rameno
- akné
- dermatitida
- lupenka
- nadměrný stres
- deprese
- stavy úzkosti
- premenstruační syndrom
- neplodnost
- endometrióza
- menopauza
- zánět a zvětšení prostaty
- nechutenství
- hyperaktivita
- nespavost
- karpální tunel
- nízký tlak
- křečové žíly
- rýma
- kašel
- alergie
- nadýmání
- cukrovka
- záněty močového měchýře i ledvin
- DNA
- padání vlasů
- únava
 
Přijďte, ráda se Vám budu věnovat. Ke každé pedikúře Vám vždy udělám aktuální diagnostiku zdarma, abychom věděli, jaké problematické části Vašeho těla se věnovat příště :-)

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK